неделя, 1 януари 2017 г.

La la land - филм ревю

                                      " Romantic, extremely stylish and endlessly inventive''
                                                                     - theguardian

 La La Land е мюзикъл, който проследява историята на двама мечтатели, Себастиян, игран от Раян Гослинг, пианист с желание да си отвори собствен джаз клуб и да запази тази музика с традициите си, а мечтателката, или очарователната Ема Стоун, която влиза в ролята на Миа, е напуснала университета пред 6 години с амбицията да стане актриса. В духа на американското кино тези двамата са избрали Лос Анджелис като единственото място, където всичко е възможно. Филмът разполага със страхотни актьори в главните роли, хубава музика, семпла, но много артистична сценография и едно от най - приятните послания - не се спирай пред
нищо по пътя към мечтите си.

 Филмът носи усещането на заснет преди поне 15
години, романтичния характер на главните герои или пък гардеробът на Ема Стоун, макар и много съвременен, ме караше да се замислям кога точно се развива действието. Това се случи няколко пъти и всеки път бе прекъсвано от изваден айфон. Освен носталгичната нотка, мюзикълът изпъкна с светлите и топли цветове и красиви кътчета като малкото кафене, където работи Миа, планетариум, задушевното заведение, което в мечтите на Себастиян е джаз клуб и едно забравено кино.
  Ако до края филмът не ви се е сторил магически, то епилогът има за цел да направи точно това. Епилогът представя общата история на тези двама мечтатели с много въображение и стил.
  С това късо ревю приветствам всички, които искат да видят нещо по - различно, нещо изключително ободряващо и да послушат хубава музика да гледат La La Land.  

/ песен - ‘Mia & Sebastian’s Theme /

Няма коментари:

Публикуване на коментар